Fascination About پمپ اسید

با جهان آب تماس بگیرید ، متخصصین جهان آب آماده پاسخگویی به ما هستند.

پمپ‌های اسید عمدتاً برای جابجایی موادی مانند اسیدها (مانند اسید سولفوریک و اسید نیتریک)، حلال‌ها، مواد شوینده، کاستیک سودا، آب‌کاری فلزات، و دیگر مواد شیمیایی استفاده می‌شوند.

از این رو برای اینکه از این آسیب‌ها جلوگیری نمود، در پمپ ضد اسید بخش مکانیکال سیال حذف می‌شود و سیلینگ مگنتی جایگزین آن می‌شود که به این پمپ‌ها، پمپ مگنتی نیز می‌گویند.

همان‌طور که اشاره کردیم، در پمپ بدون آب‌بندی یا پمپ ضد اسید ، قسمت مکانیکال سیال وجود ندارد و حذف شده است.

یکی دیگر از مواردی که در رابطه با پمپ پلاستیکی یا پمپ اسیدشویی اهمیت دارد، راه اندازی آن است. یکی از نکات بسیار مهم که درباره این پمپ‌ها باید بدانید این بوده که به هیچ عنوان نباید آن‌ها را بدون اینکه سیال انتقالی وجود داشته باشد، روشن کرد و یا به عبارت دیگر نباید به صورت خشک کار کنند.

نمایندگی فروش انواع پمپ ضد اسید یا پلیمری بهمن، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، دریافت مشخصات فنی و کاتالوگ با واحد مشاوره فنی تماس بگیرید.

مقایسه مشخصات مکانیکی پمپ پلیمری سانتریفیوژ و دیافراگمی

(برای انتخاب پمپ آب مناسب می‌توانید راهنمای “نحوه انتخاب پمپ آب کشاورزی، صنعتی و خانگی” را مطالعه نمایید.

محفظه یاد شده که محل تولید فشار آب است از طریق پیچ روی بدنه و شافت به بدنه الکتروموتور متصل می شوند.

مجموعه شهر پمپ میکوشد تا محصولات با اصالت و کیفیت بالا همچنین با قیمت مناسب از وارد کنندگان و تولید کنندگان به دست مشتریان عزیز برساند ، همچنین شرکت شهر پمپ website در برخی محصولات به صورت مستقیم با همکاری کارخانه تولیدی وارد کشور می کند . ...

به منظور راه اندازی پمپ پلیمری می توان از الکتروموتورهای تک فاز یا سه فاز استفاده کرد. ورودی و خروجی در این پمپ ها بصورت فلنجی یا سر شلنگی متناسب با استانداردها و نیازهای سازنده طراحی می گردد. هر اندازه دهانه ورودی و خروجی پمپ بزرگتر باشد، سرعت انتقال سیال بالاتر بوده و قیمت پمپ ضد اسید نیز بالاتر خواهد بود. ورود سیال به پمپ از طریق چرخش پروانه صورت می گیرد. پروانه خود از طریق شفت به الکتروموتور متصل بوده و گشتاور و حرکت دورانی ناشی از این ارتباط است. پروانه در پمپ پلیمری به صورت نیمه باز و یک تکه ساخته می شود تا جریان سیال راحت تر صورت گیرد. سیال خورنده به پروانه در حال چرخش برخورد کرده و با فشار بالاتر به سمت دهانه خروجی پمپ می شود. پروانه مورد استفاده در این پمپ نیز به دلیل برخورد با مواد خورنده از پلاستیک های خاص و مقاوم ساخته می شود.

پمپ گریز از مرکز پمپی چند طبقه است. (در حقیقت تعداد طبقات پمپ آب با تعداد پروانه‌هایی که در پمپ آب به کار رفته‌اند، ارتباط مستقیم دارد.

در کنار تمامی مزیت‌های گفته شده، پمپ‌های پلیمری می‌توانند معایب و ایرادتی نیز داشته باشند که مهم‌ترین آنها شامل مواردی همچون عدم کار کردن بدون سیال، داشتن هد پایین، عملکرد نامناسب در برابر گرما و فشار، عدم کاربرد برای انتقال سیالات ویسکوز و امکان ایجاد تغییر در ساختار فیزیکی سیالات قابل انتقال اشاره کرد.

پمپ های شیمیایی گریز از مرکز با استفاده از انرژی چرخشی تأمین شده توسط پروانه ، مواد شیمیایی را با خیال راحت و کارآمد جابجا می کنند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *